Lämpömestari

ME-Pipe-Oy---ilmapalämpöpumppu
ME PIPE OY - Bosch_sertifioitu_lämpömestari

Compress 7000i AW – lyömätöntä energiatehokkuutta

Compress 7000i AW -ilma-vesilämpöpumppu tekee energian säästämisestä helppoa. Se hyödyntää ulkoilman energiaa sisätilojen ja käyttöveden lämmittämiseen. Riippumatta siitä, oletko rakentamassa uutta taloa vai uudistamassa vanhaa, lyömätön energiatehokkuus ja ensiluokkainen käytännöllisyys tekevät tästä innovatiivisesta ilma-vesilämpöpumpusta erinomaisen valinnan.

ME-Pipe-Oy---Lämpömestarit

Teho tarpeittesi mukaisesti – hiljainen tilansäästäjä

Compress 7000i AW -ilma-vesilämpöpumpun suljettu jäähdytyspiiri on varustettu invertterillä, mikä on yksi syy laitteen tehokkuuteen. Invertteri ohjaa lämpöpumpun antotehoa tarpeen mukaisesti. Tämä säästää sähköä ja optimoi vuosihyötysuhteen erityisesti keväällä ja syksyllä, kun täyttä lämmitystehoa ei tarvita.

Asennuspaikan löytäminen Compress 7000i AW -laitteelle on helppoa. Pienen kokonsa ansiosta lämpöpumppu vie erittäin vähän tilaa.

Yökäyttöön on tarjolla niin sanottu hiljainen toiminto, joka vähentää käyntiääntä 3 dB(A).

Älykäs jäänpoisto

Poiketen muista markkinoilla olevista laitteista Boschin ilma-vesilämpöpumppu ei tarvitse sulatustoimintoa yli viiden asteen ulkolämpötilassa. Tämä varmistaa merkittävät energiasäästöt ja lisää käyttömukavuutta. Kehittyneen vaihtoventtiiliteknologian ansiosta ehkäistään pattereiden ”naksuntaa”. Ilma-vesilämpöpumppu toimii erittäin luotettavasti jopa äärimmäisissä olosuhteissa tippakaukalon tukoksesta ilmaisevan hälytyksen ansiosta.

Tyylikäs Compress 7000i AW -ilma-vesilämpöpumppu on suunniteltu Pohjoismaiden ilmastoon. Esimerkiksi höyrystin ja puhallin ovat 40 cm maanpinnan yläpuolella, jotta ne toimivat turvallisesti myös lumisessa ympäristössä. Kotelo on valmistettu erittäin kestävistä materiaaleista, joiden ansiosta laite toimii luotettavasti lähes kaikissa olosuhteissa.

Boschin valtuuttamana lämpömestarina myönnämme kaikille asentamillemme vesi-ilmalämpöpumpuille Boschin pidennetyn 6 vuoden täystakuun.

Tilaa itsellesi ilmainen kartoitus jo tänään!

Boschin valtuuttaman lämpömestarin pidennetyllä takuulla

  • 6 vuoden täystakuu sekä 10 vuoden kompressoritakuu
ME-PIPE-Oy---6vuoden_takuu
ME-PIPE-Oy---6+10-vuoden_takuu

Lue lisää www.bosch-climate.fi